RAPPORT FRA FAMILIEN – HVORDAN ER DET GÅET?

Skrevet Onsdag d. 3 april, 2013

27. januar 2010, aften, efter Sukkersheriffens besøg
Lone Kudsk:
Jeg tror, at det bliver rigtig spændende, men en stor udfordring. Vi skal nok klare den. Vi vil!

En uge henne i forløbet, 3. februar, 2010
Lone Kudsk:
Vi er kommet rigtig godt fra start. Jeg er begyndt at lave brød selv i min nye bagemaskine som simpelthen er en gave, da det både er billigt, og man kan variere utrolig meget. Kan som en opdatering fortælle, at der i den første uge med projektet er røget 1 kg, hvilket jeg selv synes er ret lækkert, eftersom jeg ikke har gjort det mindste, hverken i form af motion, (det må komme senere, lige nu er kosten vigtigst), eller har tænkt i portionsstørrelse overhovedet.

To uger henne i forløbet, 10. februar, 2010
Lone Kudsk:
Det er bare lykken, at vi blev valgt som den familie, der måtte være med i projektet. Vi er alle blevet meget glade for de nye leveregler, og selvom der kun er en uge tilbage hvor Jyske vestkysten vil følge os, er vi ikke i tvivl om at vi fortsætter. Daniel er blevet mere afbalanceret allerede, mor har tabt 2,5 kg, og ja det begynder egentlig bare at falde os ganske naturligt at frugt, grønt og groft brød er en del af hverdagen. Føler mig virkelig taknemlig. TAK

Tre uger henne i forløbet, 17. februar, 2010
Lone Kudsk:
Det kører stadig godt for os. Vi er overbevist om, at det er den helt rigtige beslutning. Selvom der nu går to måneder, før der igen bliver stillet skarpt på os i avisen, er ingen af os i tvivl om, at vi fortsætter, og det er uden at føle afsavn. Uge tre i projektet går som det efterhånden nu plejer med dejlig sund og velsmagende mad. Det er kommet meget bag på mig, at vi allerede efter de tre uger, er kommet mere eller mindre af med de dårlige vaner. Er nu også begyndt at tænke mere på det med at komme ud af huset og lave noget med kroppen. Det er som om, der endelig er blevet mere overskud til det. Udfordringer med sukkerholdig mad i enten skole eller børnehave er stadigvæk noget, jeg skal finde mod til at gøre noget ved. Foreløbig har jeg besluttet, at så længe mine børn har nogle alternativer med i tasken, så må modet komme til mig, samtidig med alle de gode argumenter, som jeg brænder for at komme ud og fortælle andre. Vægtmæssigt har jeg tabt mig 4,7 kg, og det er virkelig en sejr for mig, da jeg føler mig overbevist om at selvom det ikke går så hurtigt, som det normalt gør, når jeg er på kur, så kommer de her sukkerkilo IKKE på igen.

Vi vender tilbage med nyt efter tre måneder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *