Omtale

Vi ved det jo godt; sukker er noget skidt, ikke mindst for vores børn, men helt ærligt er det jo også tit sukkeret, der reder stemningen, turen i supermarkedet, aftenhyggen og bilturen. Bogen ”Sukkersheriffen” er IKKE endnu en bibel, der tordner mod alt godt i livet og slår på bongotromme for mere klid og mærkelige kosttilskud. Til gengæld foreslår bogen en 5+2 ordning, altså fem dage uden sukker og to dage med, og giver dig masser af tips og inspiration til, hvordan du gennemfører programmet på en uoverskuelig og realistisk måde. Det er da til at forholde sig til — og så gør det jo ikke spor, at Nikoline Werdelin står for illustrationerne, så det hele ligesom ikke bliver så helligt, vel?
Anmeldt i Magasinet Junior, oktober.

Jeg håber virkelig den bog kommer vidt omkring, fordi der er ikke meget, man er i tvivl om, når man har den i huset. Den besvarer rigtig mange af de spørgsmål, familier har, den er en øjenåbner og en god inspirationskilde.”
Anne Larsen, madskribent i ”Søndagsavisen” og kogebogsforfatter

”Bogen er lødig, inspirerende, konkret, ufanatisk, afbalanceret, underholdende og anvender på god vis små skridt-tilgangen. Den vil være til gavn og glæde for mange børnefamilier.”
Per Brændgaard Mikkelsen, ernæringsekspert

”Bogen er flot, seriøs, humoristisk, anderledes og velskrevet.”
Søren Ejlersen, Aarstiderne

Når børn bliver vænnet til sødt hver dag, kan de slet ikke finde ud af at spise noget, som ikke smager sødt.’5 + 2’-strategien er en god idé, den går jeg ind for.”
Arne Astrup, ernæringsekspert

“Jeg vil gerne udtrykke min anerkendelse af jeres gode initiativ og ønske jer held og lykke med bogen.”
Indenrigs- og Sundhedsminister Bertel Haarder

Mere omtale. Klik på linket:

Vi Kvinder
Vanløsebladet uge 41
Vanløsebladet uge 44
Politiken
Fri.dk
TV2 Lorry Lounge

Mere omtale. Klik på link for PDF

Søndagsavisen, Mad med Anne Larsen
Magasinet “Juicy”
Magasinet “Q”
Økologi og erhverv
Berlingske Tidende
Magasinet “Vi Forældre”
Magasinet Sundforskning